Financial aid

You Have Questions. We Have Answers.

Waarom zou ik een copywriter inschakelen in plaats van zelf schrijven?


Als ondernemer wil je klanten helpen. En omzet maken. En je kunt niet alles tegelijk. Goede copywriting is meer dan wat woorden op een rijtje zetten. Er zit een stuk psychologie achter. Specialistische kennis hoe dat je iemand overhaalt om klant van je te worden. Een copywriter kan zowel schrijven als overhalen. Dat is een apart vak, je hebt hier studie en ervaring voor nodig. Bij Just Add Copy ben je op de juiste plek. Als gediplomeerd Webredacteur ben ik gespecialiseerd in schrijven, psychologie van het overtuigen en vindbaarheid in Google. Je bespaart jezelf een heleboel tijd, energie en moeite als je een professionele copywriter inschakelt. De kosten van het inhuren zul je gauw terugverdienen als gevolg van een betere website en teksten.
Hoeveel kost copywriting?


Dit is afhankelijk van een aantal factoren: 1. de lengte van de teksten 2. de mate van zoekwoord-marketing die er bij nodig is 3. de hoeveelheid pagina's die je nodig hebt Meer informatie over prijzen lees je op de pagina ' Prijzen'. Wil je vooraf weten waar je aan toe bent? Neem dan geheel vrijblijvend even contact op.
Wat is het verschil tussen copywriting en 'gewoon' teksten schrijven?


'Gewoon' teksten schrijven is vooral informerend. Neutraler eigenlijk. Bij copywriting pas je een extra element toe: psychologie om iemand over te halen. Om klant van jou te worden. Hier zijn speciale technieken voor nodig. Ze vallen niet op, maar ze zijn er wel. Copywriting lijkt op gewone tekst, waarbij de klant intussen gemotiveerder wordt om jouw klant te worden. Zo bereik je jouw doel eerder dan met gewone teksten.
Hoe houd je rekening met Google in de teksten?


De teksten schrijven we vooral voor je klanten. Als jouw klanten iets kopen, iets downloaden, zich aanmelden of op andere manier converteren dan snapt Google dat jij een goede website hebt. Hierdoor zul je een hogere plek in Google krijgen. Daarnaast verwerken we zoekwoorden in je teksten. Zodat Google nog beter snapt wanneer jouw link in beeld moet komen als een klant zoekt op jouw product of service.
Welke input moet ik zelf aanleveren?


Van begin tot eind vragen we je om informatie over jouw product of service. Zo snappen wij exact hoe we jouw bedrijf het best kunnen omschrijven, maar vooral nog: jouw klant aanspreken. Gedurende het copywriting-proces hebben we regelmatig contact. Hebben we input nodig dan hoor je dat direct. Dit kan telefonisch, via Skype of samenwerken in een document. Wat jij het prettigst vindt. De lijnen tussen ons en jou (onze klant) zijn kort. Dat vinden we prettig.
Verzorgen jullie ook de layout van de teksten?


Vaak werken we samen met de webbouwer van jouw website. In sommige gevallen moeten de teksten aan voorwaarden voldoen, zoals in blokken en koppen. Hier houden we natuurlijk rekening mee. Indien nodig hebben we zelf contact met je webbouwer. Heb je geen webbouwer maar maak je je website zelf, dan kunnen we (indien gewenst) advies geven over je layout. NB. We zijn tekstschrijver en geen webdesign-bureau. We denken graag met je mee, maar jij hebt het laatste woord over je ontwerp.
Van wie is de tekst als het klaar is?


Dan is de tekst van jou. Alles wat je nog wijzigt valt dan weer onder jouw vlag. Wil je iets wijzigen, dan staat dat je geheel vrij. Bedenk wel dat de teksten zijn zoals ze zijn met een reden: de psychologie van het overtuigen van je klant. Verander dus niet zomaar iets.
Hoe lang duurt het voor de teksten klaar zijn?


Dat hangt geheel af van de lengte en hoeveelheid werk. Bij Just Add Copy doen we alles met heldere afspraken. Heb je een vraag, neem dan contact op. Hebben wij een vraag: dan hoor je ons direct.
Waar kan Just Add Copy mij nog meer bij helpen?


We denken graag met je mee. Je kunt ons altijd bellen om even te sparren. Verder kunnen we je helpen met advies over: -layout van je website -blog-artikelen en titels -zoekwoordmarketing -content-marketing
Wanneer kan ik die bolus komen eten?


Je wilt eerst even kennismaken? Je bent van harte welkom in Zeeland! Onder het genot van een echte Zeeuwse bolus neem ik graag alles even door met je. Zo ben je helemaal op de hoogte! Bel direct 06-49762483 of mail naar contact@justaddcopy.nl. Je bolus staat klaar!

+1.306.952.0510

#1 - 2345 Ave C North, Saskatoon, SK

  • Black Instagram Icon

©2017 BY AXIOM CAREER COLLEGE. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM